fredag 25 februari 2011

Eskimo Star åkpåse

hade velat köpa denna men den e slut o de ska inte få in fler...hittar ingen annan sida som säljer denna, synd!får leta vidare...
Eskimo Star åkpåse

torsdag 24 februari 2011

katvig heldress

efter att ha kikat på denna många gånger och att det e köpstopp då vi redan har alla kläder vi behöver så köpte jag ändå denna men till fyndpris! istället för 249 kr budade jag hem denna för 60 kr med frakt på tradera...mycket nöjd måste jag säja :)

(Denna var tyvärr inte alls lika fin i verkligheten så jag sålde den på tradera för samma peng som jag lagt ut för den)

fredag 18 februari 2011

badrumsrenovering

Vi håller nu på att renovera vårat badrum, som tur är för mig att toaletten fortfarande är kvar då man har många besök på en dag...skitigt blir det oxå så när snickarn gått hem så skapar jag "den en gyllende vägen till toa tronen för en gravid kvinna"

onsdag 16 februari 2011

Ultraljud

Nyss hemkommen från UL, bebisen mår fin fint och väger som den ska 2,1 kg....känns toppen! Nu är det bara 7 veckor kvar :)

fredag 11 februari 2011

Fler inköp och tillverkning

lite bilder på sådant vi köpt och jag har sytt.....



Vi hittade tillslut en overall!
Framsidan
Baksidan
 Sen var jag ju bara tvungen att köpa något typiskt flickigt i fall att....så det blev dessa men en pyamas i samma gammeldax blommiga tyg...gulligt värre!




(denna har jag nu fått sålt för 9kr mindre än summan jag köpt den för :), den turkosa färgen var mer blå och vi kände oss inte hundra nöjd)