onsdag 21 oktober 2009

En krans till ytterdörren?


Jag skulle vilja hitta en krans till ytterdörrren så att det ser trevlligt ut när man kommer hem :)kanske man ska plocka lite lönn å annat smått å gott....å snickra i hop en själv?

Matta till syrummet


Kanske man skulle kunna ha en matta i mitt sy rum....Denna tycker jag är speciellt fin och bra eftersom den är gjord av jute, väldigt slitstark och kommer att hålla länge sen är det väldigt fin struktur i mattan!
Jag hittade den på http://www.potterybarn.com/.... bör dock finnas i en vanlig möbelaffär, kanske man ska ta en tur när man har lite tid över?

tallrikshylla


Har tittat efter tallrikshylla men hittar bara de som kostar runt tusen lappen, tycker det känns dyrt för lite brädbitar, vilket det egentligen är :)Micke får snickra i hop en tro jag!

väggklocka


Hittade denna när jag satt å sökte väggklocka till vårat hem, en virkad!tycker den var skitläcker...finns dock inte att köpa så sökandet går vidare :)

färga i micro




så här kan det bli när man färgar i micro på ett mönstrat tyg, tycker det blev bra :)

vilken fin kappa!


Jag brukar inte blogga om kläder, men oj filken fin kappa!å färgen är en av mina favoriter :)

http://www.halens.se/ Kappan kostar 699kr, men eftersom jag köpte en jacka förra vintern så får jag se...hade varit toppen dock att ha en som är lite stiligare än en vanlig vardagsjacka!

första trycket


Denna bild använde jag mig av till det första trycket, blev bra nu ska det sys en kudde i vitt linne tyg åt syrran!
Anledningen till att bilden är så pass svart vit är för att det ska gå att föra över på bildramen, det ger bäst resultat.

Foto tryck


På skolan har vi nu under två och en halv vecka fått göra foto tryck och schabloner, det har varit kul och spännande att se resultaten.

i morgon avslutar vi kursmomentet och jag kunde inte låta bli att göra en liten bild utöver det som var sagt för att sedan sy ett plagg, detta är resultatet av den bilden! :)

fredag 9 oktober 2009

läckert skåp!


hittade denna på nätet och har tidigare sett ngt liknande som är en svensk design klassiker, very nice!:)

tisdag 6 oktober 2009

Finally!


Har nu i 2 veck knytit upp västol och gjort denna filt till syster ysters bebis!

Började med tanken att hålla det enkelt och sen blev ja lite less så det fick bli några ränder också:) vill ha detnågolunda könsneutralt då vi inte vet vem som kommer till världen, så marint tema passade super,bara kanterna kvar att fixa, vad tycks?

lördag 3 oktober 2009

Vilket snyggt bord!hittade detta på www.potterybarn.com de fanns hur mkt fina saker som helst där, ska nog surfa in på sidan senare i dag och fortsätta att le :)

tyg


hittade en sida med läckra tyger. wwwstudioefabric.com kolla in sidan!