torsdag 27 augusti 2009

handag klapp eller kyss?


jag saknar handtag på vissa dörrar kanske om jag ger min kära sambo en klapp på kinden eller en k...så sätts de dit ;)

Gardiner och tyg


så var allt tyg till vardagsrums gardinerna inhandlat och jag påbörjat att sy dem här får ni en liten sneak peak :)

arbetsumms golvet


Ja det blev vitt och fräsht...


så var datan på plats i arbetsrummet :)

man kan aldrig ha för många....


...symaskiner!!! :) hihihi

hallmatta


det blev denna till våran hall, kunde ha varit lite större men fin ´e den!

hall


lampa


denna lampa köptes som jag skrivit tidigare på tradera nu pryder den våran lilla hall :)

onsdag 26 augusti 2009

PUBLICERA

...LÄSTE DETTA...Skriver du om inredning och design på din blogg? Publicera då din blogg om inredning här på heminredningsbloggar.se.
När du lägger till din blogg hos oss, så kommer din inredningsblogg att bli betydligt lättare för andra att ta del av dina inredningstips, samt få kommentarer och åsikter av andra läsare.

..tyckte detta lät toppen så jag skrev in mig på sidan...gör det du med! http://www.heminredningsbloggar.se

lördag 22 augusti 2009

en skatt!


Denna fina möbel har vi fått av mmin farmor och vi hade den tidigare som hall möbel i vårran tidigare lgh. den har tillhört minn farmors mor Ninni och jag säger bara vilken skatt!kan en möbel vara finare än så här? :)Tanken är att jag ska hitta en gammal snurr pall till denna och använda den som ett "sminkbord" tror det kan bli bra!
Ha det gott! /Mia

bondens marknad


i dag var vi på bondens marknad i stan, min bedömning var en bonde av fem möjliga. utbudet var väldigt litet men mikael fyndade i alla fall gurkor som han skulle göra salt gurka utav här é resultatet!En fröjd för ögat kan jag tycka.....

stor växt


...fick vi av mikaels mamma jissa om vi blev glad! alla stora växter kostar en stor penning så detta blev vi mycket tacksam för! :)vi får se om vi byter kruka och var den ska stå e inte bestämmt än, men i vardagsrummet i alla fall :)

sovrumsgardiner och nya blommor


Äntligen så har vi fått gardiner till sovrummet, de är vita skrynklade taft gardiner, ej sydda av mig synd nog hade varit roligt men tyget vi hittat som var desamma kostade på tyg. se nästan 400 kr med frakt så när vi hittade dessa på jotex för 138 kr så var det bara att slå till!

Blommorna: fredskallor kom min underbara farmor med i dag helt som en överraskning! hon hade varit och handlat på morgonen och fyndat dessa med oss i åtanke :)nu får man gå på kruk jakt,Tack farmor!!!!!

lite möbler i hallen


Så här ser en del av våran hall ut i dag, blev riktigt lyckat tycker vi!
Ska fynda en bords lampa att placera på bordet och kanske en ljusstake? får se vad det blir...orkideén pryder underbart bra så länge :)

köksbilder




högskåpet i köket och skafferiet, skafferi skylten kommer från byggfabriken www.byggfabriken.se

torsdag 20 augusti 2009

Hipp Hurra!


I dag fyller min fina mor år!så vi ska dit i kväll och fira :) Grattis mamma!!!!

onsdag 12 augusti 2009

sparkdräkt


Hej hopp!Funderade på vad jag ska fördriva tiden med...kom då på att min kära syster som väntar numero två sökt en outfit till den lillle men inte hittat det hon tänkt. så då kom jag på att jag ska sy en sparkdräkt eller body som hon kan välja hur den ska se ut!vilken färg och om hon vill ha ngt broderat på plagget:) ser fram emot detta project!!

Nu ska vi på plantagen och handla lite blommor till våra öde fönsterbrädor, ha en bra dag!

tisdag 11 augusti 2009

textilier




hittade denna fina bild på överkast, vi har inget än och jag funderar på vad jag ska sy, ska jag göra ett lapptäcke eller ngt annat, ja vi får se nu har vi all tid i världen :)semester visst e det härlig!

En upp piffning

EFTER

FÖRE

När vi nästan var klar med lgh så kom vi överens att vi ska piffa upp våran blommiga toa tillsvidare, för att senare kakla toan när vi ids ta tag i det någon gång i vinter kanske.

lite möbler i v-rummet




här ser man en del av vårat vardagsrum, hyllorna hade vi i våran gammla lgh och de passar som handen i hansken här!Sen har vi ställt in detta väldigt gammla skåp som kommer från min farfars släkt långt tilbaka, min farmor hade det i stugan och vi hade äran att få ta hand om det hemma hos oss!En riktig pärla, både skåpet och *farmor*

nya bilder


Så har man äntligen sladden till kameran så att vi kan överföra lite nya bilder från lgh hit!

Ska ta lite fler bilder i dag så lägger jag upp dem i kväll :), detbörjar likna ett hem och vi känner oss så nöjda och glada över våran nya tillvaro!På bilden ser ni vårat sovrum och den underbara sängen min far gjort en gång i tiden.
Vi har också satt upp en till möbel som inte finns med på detta kort och gardiner som vi var och handlade i dag...bilder kommer:)/ha det gott!

måndag 10 augusti 2009

härliga tider




I dag så var min systers man förbi och skulle hämta lite saker hos oss, och jissa vem som var med!min lilla favorit tjej JOY:) vi tittade på våra undulater medans en glass slank ned och plockade röda vinbär ute på gården...Hääärliga tider!!

söndag 9 augusti 2009

blomlåda & konsoller


Ja det e inte lätt att komma i håg att ordna konsoller till våran fiina blomlåda, det är en sån liten detalj som man alltid glömmer hur mycket man än försöker komma i håg det:)

måste ordna den stackars lådan får stå på altanen så länge!

Såg denna bild, och tyckte att detta var en rolig ide till blomlåda!kanske nästa år.....ha det gott!