söndag 28 juni 2009

Äntligen! som gert fylking säger...




Nu har jag vääääldigt länge sökt efter en sån här väska men varje gång har de gått för så dyra pengar på tradera, men denna gång vann jag!!!billigt också!250 kr med frakt:) är super glad har verkligen behov av en ny väska då min favo gick sönder här om veckan, tjihooo

så var det strax dax


Att flytta in, mycket att göra framöver med andra ord!på torsdag går första lasset med skrot sen börjas det med resten.....det sissta i lgh görs klart nu i veckan sen ska den städas ur, så vi kan böörja bära in lådor och sen möbler. När detta e klart så ska vi städa den nuvarande lgh när vi flyttat ur allt, och det ser jag dock inte fram emot! men med tanke på vårt nya hem medans man städar och att man tar lite varje dag så ska det gå toppen bra!

torsdag 25 juni 2009

soffa


Denna soffa sparar vi till....visst är den fin fin finns på BOOM http://www.boomstore.se/?artnr=B1015&cat_id=49

ett till fynd på blocket


Har vi gjort i dag, var å hämtade dessa bord visst e de fina!vi ska placera dem i vardagsrummet:)

onsdag 24 juni 2009

fyndat en lampa


hittade denna på tradera....

tisdag 23 juni 2009

Möbler till altanen


Kikade runt lite, ska finnas lite gammla möbler här å där men tyckte att det kunde vara kul å se vad som fanns i allafall, hade varit fint med en soffa, dessa hittar man på jysk som ett set för 1850 kr :)

Rumsmattor







Alla mattorna hittar man på rusta med ett pris mellan 299-799kr

2 till varianter på brickbord




Dörrmatta




Vi har bestämmt oss för denna typ av dörrmatta, den liknar gjutjärn men är i gummi, denna hittar man på http://www.rusta.se/ för endast 79 kr
vill man ha en i det riktiga matrialet så kan man gå in på http://www.byggnadsvardsinternetbutiken.se/ där hittar du den översta för ca 500 kr.

brickbord till köket


I vårat skafferi hittade vi en gammal stor bakbricka. Till denna funderar vi på att skaffa ett bord.så att det ser ut som detta bord på bilden. Antingen det eller en mindre kökssoffa.

ringklockor

Fin ringklocka!www.byggnadsvardsinternetbutiken.se

måndag 15 juni 2009

tiden går :)


Snart så fyller min ljuvliga systerdotter Joy 2 år, jisses vad tiden springer i väg!

söndag 14 juni 2009

hallmöbel


När vi var med mina päron i sundvall så var vi in på en otroligt fin inredningsbutik, där fann vi en katalog från artwood. Kikade igenom och hittade denna möbel som skulle passa utmärkt till våran hall!har visat en bild här tidigare på bloggen då jag desperat sökt efter en sådan här typ av möbel, nu är den funnen :) var in på deras hemsida http://www.artwood.se/ men kunde inte hitta en prislista på de möbler de säljer, så jag tror jag ska slänga iväg ett mejl eller ringa ett samtal i morgon och fråga, hoppas hoppas att priset e bra!!!

Syrenerna blommar!


Syrenerna blommar nu, jag tycker att de är så vackra & så luktar de så ljuvligt!Var på promenad i lördags och som tur så hade jag och min sambo karmeran med oss, så då tog vi detta underbara kort!

Högskåpet nästan färdigmålat:)




vad tycks?!

En strykning till...


med vit färg ska pärlsponten få sen spikas listen dit och sim sala bim så var en sak till klart!:)

golv bilder



Så var kaklet i köket satt, lite fog på detta så är det klart!vi bestämde oss för det treadisionella vita 15x15 kaklet och jag tycker resultatet blev precis som vi föreställt oss :)Vad tycker ni?

torsdag 11 juni 2009

dekoration




Jag och min sambo hittade denna när vi spatserade på stadens gator, där var den i ett skylt fönster & vi bestämde oss direkt för att denna ska inhandlas innom snar framtid!Jag vet inte var vi ska placera den än men det löser sig kan jag lova:)Just denna hittar du på: http://fakirtrendyhome.se/

har jag fått pippi....


Hittade denna för ett tag sen på blocket tror jag att det var, det blev inget köp men jag sparade bilden!Jag ska leta vidare efter en rund bur till våra två fina undulater hade varit roligt om de också fick ett nytt hem:)

gula blommor

Eller kanske dessa?

Altan



Vi har fått oss en altan!(Dörren har inte sats in än)Det blev bestämt så tillslut, så jag kan bara glädjas å se fram emot alla mysiga sommar kvällar som jag ska spendera där! Så nu har tankarna flugit över till vad vi ska sätta för blommor på altanen?svårt jag är inte direkt en botaniker men jag älskar blommor, de gör en glad:)

funderar på om det skulle passa med röda och vita blommor kanske något gult så att de livar upp?Vad tycks om dessa?

onsdag 10 juni 2009

Gardiner och tyg







Satt och surfade runt eter gardintyger och gardiner, jag hittade en tapet med franska liljor och blevnyfikenom det gick att hitta något liknande i tyg!

...Men så kom jag in på sköna hems sida där jag fann en sådan underbar artikel med bilder på olika gardiner, wow! kolla in dessa:)

tisdag 9 juni 2009



Nu har jag suttit och finkammat nätet efter en köksfläkt, hittade denna som skulle kunna passa super!Vi tänkte först ha en "riktig" kåpa men insåg att den skulle bli för mycket efter som väggen inte är så bred där den ska sitta.... :) jag får se vad sambon tycker när han kommer hem, hoppas han tycker om den han med!








Så var det klart denna diskho blir det, nu skka den bara installeras och med denna blandare i mässing, som är beställd till ,så kommer bli alldeles toppen!

måndag 8 juni 2009

kök


så var det dax att färdigställa köket, allt går fram i en raslig fart just nu och en diskho som vi inhandlade i helgen ska sättas in, blandare till denna blir nog en av den stil jag visat bild på tidigare här på sidan:)

Annars har dagen varit bra, suttit och skrivit på slutreflektion för min sista kurs denna termin, alltid lika kul och knepigt samtidigt!Nu ser jag fram emot sommaren och lediga dagar i solen med en pensel i handen och stolar att måla och en helt otroligt underbar lgh att inreda!
(bliden är tagen från googel bildsök, lantkök)

inhandlat...


ett skrivbord till arbetsrummet, jag tror det kommer bli toppen!

Vi hade först tittat på ett lite nättare enklare variant men bestämde oss för detta eftersom det hade lite av den gammla stilen. Skrivbordet är en variant av det vi har idag, men eftersom det vi använder nu är brunt och inte vitt som detta så passar det inte in, väldigt synd tycker jag då det har sådan charm....men det har detta fina bord med!Jag känner mig väldigt nöjd med köpet :)

måndag 1 juni 2009

En tur för att inhandla...

Lite av varje på ikea med mina päron, är inte så förtjust i ikeas saker men ett och annat kan finnas, vi ska köpa lådstommar och en bänkskiva och så blir det lite tyg och blockljus för min del, å en korv på vägen ut! Hoppas att vi hinner gå på stadens gator och titta i affärer!