tisdag 31 mars 2009

På hörnet




Så har man hittat ett underbart skåp på blocket, synd bara att det säljs i Skellefteå! så det e bara att glömma har inga möjligheter att hämta skåpet tråkigt nog...men fint e det, så vi tycker det får en plats här på bloggen för visnings skull:)
det var på hörnet att vi träffat rätt!

Världens bästa inredningstidning!

ideér


...just nu är idé banken på semester känns det som :)jag låter denna bild inspirera mig!

måndag 30 mars 2009

nått i fönstret


hittade dessa ljuvliga skapelser, vad tycks?funderar på att ge dem den vinnande platsen i fönstret i arbetsrummet, snacka om att vara tidigt ute rummet står ej klart:) men efter mycket avvägande så är dessa värda pengarna även om de i slutändan hamnar på en hylla tills vidare!

torsdag 26 mars 2009

nämen nämen som man säger!




så kom tegelväggen i hallen också fram efter mycket velande om det skulle bli för mkt av det goda. Det tycker vi inte nu det blev bättre än man kunnat hoppas på och hallen å köket fick en öppnare kännsla...vi e med andra ord väldigt nöjd!så nu ska man bara städa bort all skit som finns, för det kommande momentet med målning osv :)

onsdag 18 mars 2009

zzz,,zzzzz


Se vilken underbar säng! har man tur så kan det bli en sådan, finns inte att köpa i stan:( så en händig snickare är vad jag önskar mig framöver:)

wallpaper


Ja, så är man inne i tapet djungeln igen. suck! har i dag varit på en affär här i stan och tittat efter min sambo slutade jobbet, vi hittade två st som skulle kunna funka.

provet som ni ser en bild på här ovan kom på posten idag, tveksam? ja det blev vi, men vi får fundera..... vi har ett tag kvar att besluta oss innan det kokta fläsket är stekt! och som man säger- när katten är borta så dansar råttorna på bordet.... men i mitt fall- när M(jag) är borta dansar farsan på bordet!hahahahha...så det gäller att ha beslutet i påsen sooon soon :)

tisdag 17 mars 2009

Skåpar till kök, beslut taget!


Dessa högskåp ska få sig ett par nya luckor då vi gärna behåller det gammla och genuina, men till det viktiga....
det har äntligen löst sig med underskåparna i köket.... det var några cm kortare än vad som behövdes, men med en mindre dörr till ett av skåparna som var lite special så var problemet ur världen! & nu är det med spänning vi väntar på luckorna som ska dölja all skit man stoppar in där :)

plankvägg


Efter att ha konstaterat att mönstrade tapeter kan bli lite av ett skällsord att ha det i varje rum, så kom jag på den underbart bra iden att ha en plankvägg i sovrummet, men inte i vitt! har inte tänkt att tillbringa mina sovande timmar i "sailer moon" som man ser överallt, det är fint, det är det....men inte riktigt våran idé med rummet.

Så med dessa plank på väggen, kommer sovrummet att bli ett bra ställe..... att fisa mellan lakanen..... :)

Let there be light..


Elektrikern har varit på besök och "spottar" har satts upp i kökstaket....som min kära mor sa: - det kommer att bli som en stjärn himmel! får hoppas att hon menade det i positiva ordalag men det tro jag annars hade nog hon varit snabb å berättat det i vanlig ordning :)
Let there be light, and light there were!!

Tegel tegel på väggen där...


OJ det bankas så att armen känns som bly, och skuldkänslorna till de indiska grannarna börjar att upp dagna, och när man slutat och dammet i luften börjar smaka i munnen så vet man att kalklunge målet nås sakta men säkert :) .....men ÅÅÅÅ så bra det kommer att bli!!

... som du ser på bilden så går det framåt och sen är det hallen nästa som ska attackeras med hammare och yxa, men denna gång är jag utrustad med helt nya skyddsglasögon i plast och andra fashionabla saker som min kära sambo inhandlat åt mig, guuud så snygg jag ska bli!