tisdag 24 februari 2009

skapa




...kom på en sådan trevlig ide härom dagen när jag hade en lektion på universitetet om att färga garn och andra material, varför inte ha en eller två stickande kuddar:), sambon protesterade mot den givna mormors varningen men efter att ha förklarat hur jag tänkt och vad man mer kan ha så tyckte han att det var ok, tur för mig som ser fram emot att tillverka dem!

oj,oj,oj..en hel tapet konvoj


...det finns så många tapeter att välja på och så få att välja på när man vet vad man letar eter ha ha, inte finns det sådana tapeter som vi vill ha i köket, eller jo men inte i den färgen, typiskt!
Sen var det ju de där med att matcha färgerna som är i rummen, de måste ju hålla sig till samma färgskala, om man inte vill att det ska se helt tokigt ut! jag känner hur de grå hårstrå en kommer sakta men säkert :)
Ja med andra ord det e inte lätt när man har det bra ;)

söndag 22 februari 2009

Garderob lösning


kan det bli bättre?vi får en garderob i hallen precis vad som saknades, tjhoo vad glad man blir :)

Tapeter m.m...



Äntligen har tapetprovet till vardagsrummet kommit, vilken hit! eller?blev toppen var orolig att den inte alls skulle vara bra men men, tur har vi om vi vill välja en tapet i den färgen! one down 3 to gooo.... ?:)

Sen kunde det inte bli bättre när vi hittade denna lampa till köket!precis vad vi letat efter!


/M & M

torsdag 12 februari 2009

Nu börjas det på allvar!

Den första februari började vi på allvar...garderoben revs och sen följde flera andra väggar, gången mellan hall och vardagsrummet skapades och klädkammare byggdes.
sen kom nya dörrar och vägggar upp och rivning i köket startade så nu e det i full fart... å det kan inte vara mer roligt tycker vi!!!!